Koen Elling

Safija Kasmic

Daniƫl van den Braak

Samir El Yaqine

Danny van Werven

Sem Pelzer

Stef Ottens

DeMeGro, persoonlijk en voordelig

Demegro bewijst al meer dan 15 jaar aan onze klanten een betrouwbare Dental Depot te zijn met een uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen. Wij geloven dat wij u de beste prijs in de markt kunnen geven, zonder het persoonlijk contact uit het oog te verliezen. Dit realiseren wij door dagelijks de concurrenten scherp in de gaten te houden en de korte communicatielijnen binnen de organisatie.

  • Scherpe prijsstelling
  • Persoonlijk contact
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Deskundig personeel dat met u meedenkt
  • Eenvoudig en snel betalen op uw manier

U kunt eenvoudig bij ons bestellen. Neem contact op via:

Webshop www.demegro.nl
E-mail
Telefoon 0485 318 570
Whatsapp 06 226 429 50
Post Postbus 399, 5430 AJ, Cuijk
Bezoekadres Kovel 3, 5431 ST, Cuijk

Webshop

Wanneer u bestelt via onze webshop, ontvangt u een orderbevestiging via e-mail. Heeft u geen bevestiging ontvangen, neem dan direct contact met ons op.

Wij doen ons best om het bestellen voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door gebruik te maken van de online voorkeurslijst, kunt u snel en eenvoudig producten bestellen die u vaker gebruikt. U kan zelf artikelen toevoegen in deze lijst door bij het product op het sterretje te klikken.

Product niet gevonden?

Kan u een product niet vinden of wilt u graag dat wij een product in ons assortiment opnemen? Belt u dan naar onze klantenservice op telefoonnummer 0485 318 570 of mail naar

Alternatieve producten

Wij kijken graag samen met u naar mogelijkheden om op uw inkoop te besparen. Om die reden reiken wij ook voordeligere alternatieven aan, die kwalitatief niet onder doen ten opzichte van de bekendere merken.

Levertijd Orders die bij ons voor 16:00 uur zijn besteld, worden de volgende werkdag bij u geleverd mits op voorraad. Wenst u een andere leverdag, dan kunt u bij ons een andere datum aangeven.
Porto Gratis verzending vanaf € 99,-. Indien uw orderwaarde minder dan € 99,- bedraagt, vragen wij een bijdrage van € 4,- voor verzending.
Retouren Binnen 14 dagen na levering kunt u -na overleg- de artikelen in ongeschonden staat retourneren. Met uitzondering van RVG producten en artikelen die speciaal voor u zijn besteld.
Bereikbaar Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 - 17:30 uur. Op onze website kunt u 24/7 terecht.
Facturatie Om u zo min mogelijk administratie en papierwerk te bezorgen, heeft u bij ons de mogelijkheid om te kiezen voor automatisch incasso. Daarnaast heeft u de keuze om een maandelijks een verzamelfactuur te ontvangen. Wilt u toch liever bij elke bestelling een factuur, dan is dat geen probleem.